Председник Владе Србије Војислав Коштуница посетио Патријарха Павла

Pavle

Председник Владе Србије др Војислав Коштуница посетио је Његову Светост Патријарха српског Г. Павла на Војномедицинској академији и пожелео му оздрављење. Честитајући Божић, премијер Коштуница је пренео Патријарху српском Г. Павлу да данас цео српски народ брине за његово здравље, а посебно Срби на Косову и Метохији.

Извештај сталног конзилијума лекара ВМА о здравственом стању Патријарха Српског Павла – 21.12.2007.

Патријах ПавлеУ извештају сталног конзилијума лекара ВМА о здравственом стању Његове Светости Патријарха Српског Г. Павла на дан 21. децембар 2007. године, каже се:

Одржава се тренд благог побољшања здравственог стања Његове Светости са стабилним виталним функцијама.

Наставља се терапија, интензивно праћење и програм рехабилитације.

Информативна служба СПЦ

Извештај сталног конзилијума лекара ВМА о здравственом стању Патријарха Српског Павла – 20.12.2007.

Патријарх Павле У извештају који је данас, 20. децембра 2007. године, Светом Архијерејском Синоду СПЦ доставио стални конзилијум лекара Војномедицинске академије, каже се да је опште стање Његове Светости Патријарха Павла у благом побољшању, са нормалним вредностима телесне темперературе и стабилним виталним функцијама.

Наставља се терапија, интензивно лечење и програм рехабилитације.

Информативна служба СПЦ

Извештај сталног конзилијума лекара ВМА о здравственом стању Патријарха Српског Павла – 18.12.2007.

Патријарх српски Павле У извештају који је данас, 18. децембра 2007. године, Светом Архијерејском Синоду СПЦ доставио стални конзилијум лекара Војномедицинске академије, а који је потписао начелник ВМА проф. др Миодраг Јевтић, каже се:

Опште здравствено стање Његове Светости Патријарха Српског Г. Павла се стабилизује. На примењену антибиотску терапију инфекција доњих дисајних канала је у постепеном смиривању. Његова Светост само повремено има благо повишену телесну температуру, свестан је, комуникативан, уноси храну на уста. Спроводи се комплетан програм физикалне терапије.

Информативна служба СПЦ

Извештај лекарског конзилијума ВМА о здравственом стању Патријарха Српског Павла - 17. 12. 2007.

Патријарх ПавлеТоком викенда дошло је до погоршања општег здравственог стања Његове Светости Патријарха Српског Г. Павла са порастом телесне температуре, а на терену респираторне и уринарне инфекције. Уведена је одговарајућа терапија и наставља се даље праћење.

Информативна служба СПЦ